Новини от община Несебър

КМЕТЪТ НА НЕСЕБЪР ВНЕСЕ ДОКЛАДНА ЗАПИСКА, СВЪРЗАНА С ПРЕНАСОЧВАНЕ НА СРЕДСТВА КЪМ ПРИОРИТЕТНИ ОБЕКТИ В ОБЗОР И СВ.ВЛАС

Във връзка с приоритетното за община Несебър строителство на „Футболно игрище в спортно рекреационен парк“ в Свети Влас и поради необходимост от допълнително финансиране за продължаване на работата по обекта, кметът на общината Николай Димитров входира докладна записка до общинския съвет на града.

Г-н Димитров предлага актуализация на бюджета, чрез която да се отпуснат средства в размер на 335 000 лв. за продължаване на строителните дейности по градския стадион на Свети Влас. Средствата ще бъдат пренасочени от друг обект, за който действат разпоредбите на чл. 15 от ЗУЧК / Забрана за извършването на строителни и монтажни работи в националните курорти по Черноморското крайбрежие от 15 май до 1 октомври/.

Със същата докладна записка кметът Димитров предлага и отпускане на средства за обект „Паркоустройство и благоустрояване на площадно пространство на площад „Свобода“ и прилежащи улици“ в гр. Обзор. Средствата в размер на 300000 ще бъдат пренасочени от обект „Градски парк“, който е спрян поради наличие на археологически структури. Вследствие на извършените и приключени теренни разкопки към момента се прави преработка на проекта.


Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017