Архив новини Община Несебър

Вие се намирате в архив новини.
За да отворите желаната новина, Ви молим, да използвате връзката под новината прочети още>>!
Връзката на снимката и заглавието не е валидна!

БЛАГОТВОРИТЕЛНА АКЦИЯ ПО КРЪВОДАРЯВАНЕ В НЕСЕБЪР


Освен това добро дело, бяха раздадени и 40 хранителни пакета на нуждаещите в навечерието на Новогодишната нощ

По инициатива на кмета на община Несебър – Николай Димитров, бе проведена благотворителна акция по кръводаряване. Това се случи в Здравна къща – Несебър, като се явиха голям брой желаещи, над 20 доброволци, от който 16 бяха годни да дарят кръв. Организатори на инициативата бяха община Несебър в лицето на Отдел "Здравеопазване и социални дейности" и БЧК – Несебър. Екипът на Кръвен център Бургас, беше впечатлен от добрата организация и изказа своята благодарност към инициаторите на благородното дело.

Не за пръв път, община Несебър съвместно с БЧК – Несебър, организират подобни инициативи. Пореден пример на добро дело, бе и превърналото се в традиция, раздаване на Новогодишни хранителни пакети. И тази година, като всяка друга, жените от БЧК Несебър – Виолета, Нели и Калина с помощта на ръководството на община Несебър, отново посетиха домовете на самотно живеещи, болни и социално слаби граждани, като им занесоха по един новогодишен хранителен пакет. Бяха раздадени 40 от тях, като всички получиха за празниците – печено пиле, баница, питка, плодове и други хранителни продукти. Така и този път община Несебър се погрижи за самотните и болни хора, да усетят празника. Всички бяха трогнати и изказаха своите благодарности затова, че не са забравени.

Община Несебър и БЧК Несебър имат ползотворно дългосрочно сътрудничество в добрите дела и в оказването на помощ, подкрепа и милосърдие на хората в нужда, като ще продължат да помагат и за в бъдеще.Публикувано на 08.01.2015 от Пресцентър Община Несебър

08Яну2015
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017