Архив новини Община Несебър

Вие се намирате в архив новини.
За да отворите желаната новина, Ви молим, да използвате връзката под новината прочети още>>!
Връзката на снимката и заглавието не е валидна!

КОЛЕДНА РАБОТИЛНИЦА И КОЛЕДНО-НОВОГОДИШЕН КОНЦЕРТ НА ОДК – НЕСЕБЪР


По традиция и тази година Общински детски комплекс – Несебър, организира Коледна работилница. В нея взеха участие децата от първи до четвърти клас на СОУ „Любен Каравелов”, които с много интерес и коледно настроение научиха за празника Рождество Христово, за Дядо Коледа, за българските традиции и обичаи. Малките им сръчни ръчички, имаха възможността да изработят коледни подаръци и сувенири, а всичко това донесе много радост за тях като творци и много удовлетвореност за техните преподаватели и родители.

По време на Коледните и Новогодишни празници, групите и съставите към ОДК - Несебър, представиха своя коледено – новогодишен концерт "И земята цяла, бяла побеля…". В него взеха участие Школа по класически балет с ръководител Добрина Бахова, Вокална група "Морски звездички" с ръководител Димитър Йорданов и Студио за модерен балет "Звезди" с ръководител Антон Стоянов.

Тази година концертът бе съпътстван от едно благотворително събитие - коледен базар под надслов "Майчино сърце". По инициатива на родителите и екипа на ОДК – Несебър бяха ръчно изработени предмети свързани с коледните и новогодишните празници.

Събраните средства са в размер на 735 лв., които бяха преведени на семейството на Вангел Попов, на 11 години от гр. Обзор, който е диагностициран с тежка форма на Детска церебрална парализа.

Публикувано на 07.01.2015 от Пресцентър Община Несебър

07Яну2015
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017