Архив новини Община Несебър

Вие се намирате в архив новини.
За да отворите желаната новина, Ви молим, да използвате връзката под новината прочети още>>!
Връзката на снимката и заглавието не е валидна!

ОБЩИНА НЕСЕБЪР ПРЕДЛАГА НОВА УСЛУГА НА СВОИТЕ ГРАЖДАНИ


От тази година гражданите могат да заплащат всички видове данъци и услуги на ПОС терминал в сградата на общинска администрация. Операцията е лесна, като за плащането не се дължат такси или комисионни. Поетапно ще се въведат в експлоатация ПОС терминали в кметствата, както и изнесените офиси като Пазари, Транспорт и др.

Какво представлява ПОС (Point-Of-Sale)? ПОС терминал е електронно устройство, на което се извършат безналични плащания с дебитни и кредитни карти. ПОС терминалите служат за осъществяването на електронни разплащания, при които средства от банковата сметката на купувача – картодържател, преминават в сметката на представителя на съответната услуга или продукт.

С въвеждането на плащанията с ПОС терминал, община Несебър се стреми да улесни максимално своите граждани, предлагайки им съвременни услуги и методи на обслужване. Като една модерна община, която посреща многобройни туристи и гости, община Несебър се развива и модернизира в различни аспекти и постоянно затвърждава статута си на перлата в короната на българското самочувствие.Публикувано на 05.01.2015 от Пресцентър Община Несебър

05Яну2015
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017