Топ музиканти от цял свят предизвикаха фурор на фестивала за класическа музика „Месембрия Орфика“ в Несебър
Виртуозни изпълнения на Шуман, Вивалди, Глинка и Дворджак превърнаха културния форум в празник на емоциите
В истински празник на емоциите, водещи към един по-духовен, по-красив и съвършен свят, се превърнаха концертите от пилотното издание на фестивала за класическа музика „Месембрия Орфика“ в Несебър.

Публикувано на 21.09.2015 от Пресцентър Община НесебърОбщина Несебър смайва с креативно представяне на туристическите си продукти на борса в Русе

Община Несебър участва за втори път в единадесетото туристическо изложение "Уикенд туризъм Русе 2015" . Форумът е единствен в България, който фокусира вниманието върху предложения за отдих и забавление през почивните дни.

Публикувано на 18.05.2015 от Пресцентър Община НесебърЧетвърто мини игрище за футбол се изгражда в община Несебър
На придобивката ще се радват жители и гости на града на ЮНЕСКО
На четвърто поред мини игрище за футбол бе даден старт  в община Несебър. Официалната първа копка бе направена от кмета Николай Димитров, зам.-кмета Лазар Япаджиев и секретаря Стойко Стоянов. Спорната площадка ще бъде изградена с пари от бюджета на местната администрация и ще радва жителите и гостите на Стария Несебър.

Публикувано на 08.05.2015 от Пресцентър Община Несебър 

ОГРОМЕН ИНТЕРЕС КЪМ ОБЩИНА НЕСЕБЪР НА МЕЖДУНАРОДНО ТУРИСТИЧЕСКО ИЗЛОЖЕНИЕ В ПОЛША
Концерти на ФФ „Българка” и ООШИ предизвикаха истински фурор на борсата и в културния дом „Батори“
За първи път община Несебър участва на международното туристическо изложение “Globalnie 2015”, което се проведе в гр. Катовице, Полша. Черноморската ни община, която е перла в короната на българското самочуствие, се представи със собствен изложбен щанд, участие в официалната програма по откриването и два концерта.

Публикувано на 07.04.2015 от Пресцентър Община Несебър 

Със специална церемония и съвместно с почетния консул Орлин Мандов
ОБЩИНА НЕСЕБЪР ПОСРЕЩНА ПЪРВИТЕ ИЗРАЕЛСКИ ТУРИСТИ

За втора поредна година кметът на община Несебър Николай Димитров, заместник-кметът по туризма Лазар Япаджиев и почетният консул на Израел в Бургас – Орлин Мандов, посрещнаха със специална церемония първите 110 израелски туристи, кацнали с полет от Тел Авив на летище Бургас.

Публикувано на 02.04.2015 от Пресцентър Община Несебър 

ТУРИСТИЧЕСКИЯТ СЕЗОН В НЕСЕБЪР ЗАПОЧНА РЕКОРДНО РАНО
С пристигането на първия круизен лайнер, туристическият сезон в Несебър може да се смята за открит. Този път той започва две седмици по-рано от миналата година. Пристигането на туристическия кораб е най-ранното акостиране за последните 25 години. Първите чуждестранни туристи слязоха от круизния лайнер „Хамбург“, който акостира на Морска гара Несебър от Батуми на 27 март. Отправната точка на лайнера от 20 март е Истанбул.

Публикувано на 31.03.2015 от Пресцентър Община Несебър 

Кметът на Несебър венча влюбена двойка на Свети Валентин
Тридневен фестивал събра най-романтичните в града на ЮНЕСКО

Голямата награда спечелиха местните жители Ася и Самуил

Най-дългият уикенд за любов и вино се състоя в най-романтичния град в България – Несебър. Три дена влюбени двойки имаха възможността да се забавляват и да се преоткриват, да печелят награди и да слушат хубава музика и поезия в града на ЮНЕСКО.

Публикувано на 16.02.2015 от Пресцентър Община Несебър


 

НЕСЕБЪРЦИ ОБЕДИНЯВАТ СИЛИ ЗА ПРЕДСТОЯЩО СЪБИТИЕ, ПОСВЕТЕНО НА ЛЮБОВТА
С наближаването на празника на влюбените Св. Валентин, все по-трескава става подготовката за тазгодишния Фестивал за любов и вино “Влюбени в Несебър”. Обещаваме невероятна фиеста в романтичното морско градче в 3-те поредни дни на 13, 14 и 15 февруари. Освен отбрана културна програма от концерти, театри, поезия и партита, в Несебър ще се организират забавни и развлекателни игри. И по традиция всичко е безплатно за публиката.

Публикувано на 12.02.2015 от Пресцентър Община Несебър 

НЕСЕБЪР ОТНОВО СЪБИРА ВЛЮБЕНИ ОТ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ
За 3-и път в града на ЮНЕСКО ще се състои фестивалът “Влюбени в Несебър - Уикенд за любов и вино”, наложил се като зимен черноморски туристически продукт за младите хора от цялата страна. За почивните дни около Празника на влюбените и винарите - 14 февруари, се подготвят щури партита, игри и състезания с много и привлекателни награди за всички.

Публикувано на 06.02.2015 от Пресцентър Община Несебър 

В Несебър се състоя работна среща относно предстоящия туристически сезон
Работна среща относно предстоящия летен туристически сезон се проведе в града на ЮНЕСКО по инициатива на Георги Костов, заместник-главен секретар на МВР, и консулът на Великобритания в България Саймън Тъкър, а домакин бе кметът на община Несебър Николай Димитров. В заседанието взеха участие заместник-кметът на община Бургас д-р Лорис Мануелян директорът на ОДП –Бургас Калоян Калоянов, началникът на РУП в Несебър Живко Даскалов, ...

Публикувано на 04.02.2015 от Пресцентър Община Несебър

«предишна 1 2 следваща»

Content Management Powered by CuteNews
Архив новини по години:
2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013
shadow