Децата от БК „Несебър“ - непобедими през първия полусезон в Междуобластно държавно първенство
Децата от Баскетболен клуб „Несебър“ се оказаха непобедими за съперниците си през първия полусезон на Междуобластно държавно първенство за момчета до 12 г.
Възпитаниците на треньора Стойчо Кукучев записаха четири победи при играни четири срещи.

Публикувано на 15.12.2015 от Пресцентър Община НесебърТАЛАНТИ ОТ ОБЩИНА НЕСЕБЪР СА СРЕД „УСПЕЛИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ”
Таланти от община Несебър отново са в списъка на успелите деца на България. Номинациите и списъкът се публикуват в сайта на Фондация „Димитър Бербатов” през март, а в края на годината се издава и специален алманах. Несебърските деца, представени на страниците на престижния алманах са Станислав Иванов, Григория Николова, Самуил Лечев и София Коларова. Те са номинирани от Фондация „Димитър Бербатов” за успели деца на България за 2014 година като състезатели по спортни танци.

Публикувано на 14.12.2015 от Пресцентър Община НесебърВладислав Маринов от ОМК “Несебър 2000” е сред най-добрите състезатели за 2015 г. на Българска федерация по ветроходство
На свое заседание Управителният съвет на Българска федерация по ветроходство обяви десетте най-добри състезатели за 2015 г., сред които е и представителят на Общински морски клуб “Несебър 2000” - Владислав Маринов (клас „Оптимист“, юноши ст. възраст). През изминалия сезон несебърският младеж записа немалко блестящи резултати и успешни представяния на регатите, в които участва. Ето защо и отличаването му сред най-добрите е напълно заслужено признание.

Публикувано на 12.12.2015 от Пресцентър Община НесебърОтличия за несебърски деца на турнир по художествена гимнастика в Бургас
От 10- тия юбилеен турнир по художествена гимнастика в Бургас
по случай празника на града Никулден, несебърските малки грации от СКХГ "МОРЕ" се завърнаха с няколко отличия. Още преди предстоящите коледни празници, възпитаничките на треньора Теодора Кирова получиха едни от най-ценните си подаръци - признание за труда и постоянството си, както и аплодисментите на публиката.

Публикувано на 07.12.2015 от Пресцентър Община НесебърБаскетболният клуб "Несебър" стартира с 2 победи новия сезон
Баскетболният клуб "Несебър" стартира с 2 победи сезон 2015/2016г. от Държавно първенство за момчета до 12г. Турнирът се проведе в Сливен на 7 ноември.
В първата среща баскетболистите ни се изправиха срещу изключително силния отбор на "Сливенбаскет", който бе и домакин на проявата. С резултат 56:49 нашите състезатели победиха своя съперник, въпреки грубата игра на домакините. Това бе и първа победа срещу "Сливенбаскет" на техен терен, където те играят традиционно много силно.

Публикувано на 08.11.2015 от Пресцентър Община НесебърТаланти на ОМК „Несебър 2000“ ще се състезават в регата на Канарските острови
Над 30 участници бяха наградени в различните класове в регата „България си ти! – ОМК Несебър 2000“, чийто домакин бе градът на ЮНЕСКО. Трима от тях ще имат възможност за изява във ветроходно състезание край най-големия град на Канарските острови – Лас Палмас де Гран Канария. Двама от състезателите ще бъдат излъчени от отбора победител в клубното класиране – Общински морски клуб „Несебър 2000“, а третият е спечелилият в клас „4,7“.

Публикувано на 12.10.2015 от Пресцентър Община НесебърПРИЗОВИТЕ МЕСТА В РЕГАТА BLACK SEA CUP ОТНОВО СА ЗА МЛАДЕЖИТЕ ОТ ОМК „НЕСЕБЪР 2000“
Младежите на Общински морски клуб „Несебър 2000“ отново спечелиха призовите места и отново заслужават адмирации за достойното си шампионско представяне в международната регата Black sea cup, която се проведе в акваторията на Бургаския залив. В няколко поредни дни талантите ни доказаха, че са сред най-добрите състезатели в този спорт.
Владислав Маринов завоюва златния медал с категоричните три първи гонки в най-масовия клас „Оптимист“ - старша възраст. Само на три точки след него със сребърен медал се окичи Любен Тодоров.

Публикувано на 05.10.2015 от Пресцентър Община НесебърНЕСЕБЪР ДОМАКИНСТВА ВЕТРОХОДНА РЕГАТА ОТ 9 ДО 11 ОКТОМВРИ
След спортната проява ще се оформи окончателната ранглиста за сезона
Ветроходната регата „България си ти! – ОМК Несебър 2015“ ще се проведе от 9 до 11 октомври край акваторията на Несебър. Стотици деца и младежи от 5 до 20 години от цялата страна ще опънат платна и ще се състезават за купите в клас „Оптимист“, клас „Лазер 4.7“, клас „420“ и олимпийските класове: „Лазер Радиал“, „Лазер Стандарт“, „ФИН“ и „470“.

Публикувано на 24.09.2015 от Пресцентър Община НесебърЗа втора поредна година любителите на планинското колоездене се събраха на „Obzor Challenge -2015“
Навръх 130-а годишнина от Съединението на България на Първомайската поляна в Обзор за втора поредна година бе даден старт на състезание по планинско колоездене „Obzor Challenge -2015“. В спортната надпревара се включиха както клубове от цялата страна, така представители от Англия и Румъния. В нелеката надпревара, при изключително тежки условия, състезателите се надпреварваха по близо 45 километрово трасе, с 900 м. денивелация.
Специална поощрителна награда за участие получи най-младият участник в състезанието -17-годишният Антон Ангелов.

Публикувано на 08.09.2015 от Пресцентър Община Несебър6 златни, 5 сребърни и 6 бронзови медали за ветроходците от ОМК „Несебър 2000“ на Държавното първенство за олимпийски класове
Състезателите на Общински морски клуб „Несебър 2000“ отново показаха висок спортен дух, неизчерпаем ентусиазъм и отлични рефлекси на последното състезание, в което взеха участие. Те завоюваха общо 17 медали - 6 златни, 5 сребърни и 6 бронзови, от Държавното първенство за олимпийските класове във ветроходството: „Лазар Стандарт“, „Лазар Радиал“, „470“ и „Фин“. Спортното събитие се състоя в края на август в Бургаския залив и в него взеха участие 12 клуба от цялата страна.

Публикувано на 01.09.2015 от Пресцентър Община Несебър

«предишна 1 2 3 4 следваща»

Content Management Powered by CuteNews
Архив новини по години:
2008 / 2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013
shadow