Новини от община Несебър

ЦВЕТНИ ДНИ ЗА НАШИТЕ ДЕЦА

Сдружението на творците и занаятчиите, с подкрепата на Община Несебър  организират празненства под надслов „Цветни дни за нашите деца”.
Мероприятията, които инициативата включва ще бъдат в рамките на три дни и ще се проведат последователно в Несебър на 19 април, в Равда на 20 април и в Обзор на 21април.
„Цветен Несебър” тази година е посветен на децата. За всички тях Сдружението на творците и занаятчиите и общината организират детски празник и забавно парти с DJ Стоян, децата от ДГ „Моряче” - Несебър и децата от ДГ „ Делфинче” –  Свети Влас. Забавата ще започне от 16.30 часа на площад „Жулиета Шишманова“.

Мероприятията от  „Цветни дни за нашите деца“ ще продължат на 20 април в Равда и са посветени на каузата на дете с увреждане. За подпомагане на неговото лечение и рехабилитация ще бъде организиран благотворителен базар. Към инициативата се присъединяват: ДГ” Мечо Пух” - Равда, кметство Равда, пенсионерски клуб „Детелина“, ОУ „ Св.Св. Кирил и Методий”, НЧ „Гоце Делчев“ .
Събитията започват на 20.04/ събота/ на  площада пред кметството и включват  благотворителен базар, лазарски концерт, детско забавно парти с DJ Стоян. Начало- 10.00 часа.

„Цветен Обзор”, който ще се проведе на 21 април ще обедини една благородна идея на НЧ „Изгрев 1927” и цветен детски  празник, организиран от Сдружението на творците и занаятчиите в Община Несебър. За осъществяването на тази идея ще има благотворителен базар, ведно с детско парти. Средствата набрани по време на мероприятието ще бъдат използвани за организиране на „Лятна академия на изкуствата в гр. Обзор”, която ще се проведе с подкрепата на фондация „Русинов“. Началото на базара е от 10.00 часа, а детското парти започва в 11.00 часа в двора на училище.

Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017