Новини от община Несебър

СК „БУШИДО“ НЕСЕБЪР С НОВИ УСПЕХИ В МЕЖДУНАРОДНИ СЪСТЕЗАНИЯ

Състезателят на несебърския клуб „Бушидо“ Виктор Байчев записа седма поредна национална шампионска титла в своята кариера.
На националния шампионат по Карате за Кадети, който се проведе в гр. Хасково, той успя с лекота да преодолее опонентите си. Виктор спечели с нокаут всичките си срещи до финала, а във финалната битка с нокдаун и тотално превъзходство се наложи над противника си Дж. Идриз от Асеновград.
С класирането си Байчев затвърди своето титулярно място в националния отбор, който ще представи България на Европейския шампионат по Карате-Шинкиокушин за Кадети в Прага, Чехия на 27 и 28-ми юни.
Друг представител на СК „Бушидо“ представи страната ни на Европейския шампионат по Фул-контакт Карате в град Ришон ЛеЦион, Израел. В условията на изключително силна конкуренция, Стефан Димитров достигна до четвърфинала в категория до 60 кг. при Кадетите (14-15 години). В равностойна битка той отстъпи със съдийско решение 2:3 на представителя на домакините Идан Израев.
За Димитров това бе първо участие на състезание от такъв ранг и опитът, който натрупа, ще рефлектира в предстоящите турнири и първенства.


Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017