Новини от община Несебър

ЛАУРЕАТИ НА КОНКУРС ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК В НЕСЕБЪРСКОТО УЧИЛИЩЕ

Във връзка с патронния празник на СУ „Любен Каравелов” - Несебър учениците от 5 и 6 клас участваха в проект по английски език на тема: „Изработване на настолна игра”. Бяха представени общо 16 проекта.

Учениците имаха възможност да работят сами или в екип. Повечето от тях избраха да се състезават екипно, като отборите се състояха от 2-ма, 3-ма или 4-ма човека. Всеки отбор имаше свобода да развие собствена идея за игра, да изработи игралното поле, карти с въпроси, пионки и зарчета за игра. Задължително условие беше в проекта да присъстват и правила на играта. Всички екипи работиха много ентусиазирано под ръководството на своите учители по английски език – Здравияна Йорданова и Весела Каймаканска.

На първо място бе класиран проектът на Веселина Антонова Ганчева и Емануела Емилова Александрова от 6 г клас, втори са Ралица Кондакчиева от 5 г клас, заедно с Лъчезара Златомирова Раднева и Галина Станимирова Николова от 5 6 клас, а трети е екип в състав: Алекс Господинов, Димитър Хинев, Минко Николов и Пламен Цветков от 5 г клас.

Специална награда за „ Най-атрактивен проект” бе присъдена за проекта на: Катрин Йорданова Никифорова, Моника Петрова Петрова и Габриела Николаева Георгиева от 6 б клас.

Специална награда за „Най-интересна идея” бе присъдена и за проекта на Жана Деница Йорданова и Ема Красимирова Белорешка от 6 д клас.

Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017