Новини от община Несебър

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ В НЕСЕБЪР С УЧАСТИЕТО НА ТОНИ ДИМИТРОВА В ПОДКРЕПА НА АЛЕКС

Благотворителен концерт в подкрепа на кампанията  за малкия  Александър - Робърт ще се проведе на 24 юли от 20.00 часа.
На сцената на Амфитеатъра в Стария град безрезервна подкрепа за благородната кауза ще окажат младите артисти от Общински детски комплекс Несебър, както и  Станислава Христова. Главният художествен ръководител и директор на Ансамбъл Пирин - Благоевград, фолклорист и народен певец Данислав Кехайов ще очарова гостите със своя невероятен глас в името на успешната кампания. В благородна съпричастност песни с дъх на море в изпълнение на чаровната Тони Димитрова ще огласят Амфитеатъра.
Малкият Александър- Робърт Ангелов от Равда е само на четири месеца, а вече е изправен пред необходимостта от спешна животоспасяваща операция. След провеждането на много изследвания е поставена окончателната диагноза, вродена билиарна атрезия тип II (липса или запушване на жлъчните пътища), което предполага чернодробна трансплантация в чужбина. Вече е намерен съвместим донор – неговият баща, но за да се осъществи операцията е необходима значителна сума в много кратък срок.
Концертът се организира с подкрепата и под патронажа на община Несебър.
Поканите за събитието ще бъдат с цена 20 лв. и могат да бъдат закупени на място – Амфитеатър Несебър – стар град два часа преди началото на 24.07.2019 г.
На място по време на концерта желаещите могат да направят допълнително дарение.
За дарение по банков път левова сметка в Райфайзенбанк е:
IBAN BG39RZBB91551010756830 
Александър - Робърт Божидаров Ангелов
Alexander-Robert Bozhidarov Angelov
BIC RZBBBGSF
Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017