Новини от община Несебър

ПРИКЛЮЧИ ТРАДИЦИОННИЯТ КОЛЕДЕН БАЗАР В НЕСЕБЪРСКОТО УЧИЛИЩЕ

За поредна година учениците от СУ”Любен Каравелов” – Несебър, заедно със своите учители и родители организираха благотворителен коледен базар.

Ученици, учители, родители, приятели и граждани изкупиха уникални ръчно изработени картички, коледни играчки, сувенири, напитки и разнообразни кулинарни произведения.

По традиция зад отрупаните щандове застанаха момичетата и момчетата - активисти на Българския Младежкия Червен кръст в училището с ръководител Паунка Русева, както и техни приятели. Логистична подкрепа оказаха родители и класни ръководители.

По решение на ученическите съвети под ръководството на педагогическите съветници г-жа Станкова и г-жа Бакалова, част от събраните средства в размер на 3233.90 лв. ще бъдат предоставени по банков път за подпомагане на ученик от несебърското училище, а друга част – за изграждане на рампа за инвалиди, с цел да се улесни достъпа на деца с увреждания до класните стаи.

С организирането на базара учащи и работещи в СУ”Любен Каравелов” доказват, че сърцата им са отворени за всяка благотворителна каузa с надежда всички заедно да сътворят едно добро дело.

Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017