Новини от община Несебър

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА ПРОСВЕТНИ ДЕЯТЕЛИ,
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ И ГОСТИ,
ДРАГИ УЧЕНИЦИ,


Днес отново сме на прага на новата учебна година и за първи път след безгрижните летни дни, училищният звънец ще призове нашите деца към нови предизвикателства и успехи.

Скъпи ученици, за някои от Вас тази година ще бъде първа, за други ще бъде последна в това училище. Нека за всички тя да бъде изпълнена с много щастливи моменти. Година, в която всеки от Вас да разкрие своя потенциал и заложби.

Ние от Общинска администрация и от Общински съвет, заедно с Вашите всеотдайни учители ще продължаваме, както и до сега, да не жалим сили, и да работим за образованието и обучението Ви. Ще се стремим да осигурим подходяща среда за успешното Ви развитие и ще насърчаваме вашите мечти и вдъхновение. Пожелавам Ви здраве и успехи! Продължавайте все така усърдно да се трудите и да представяте достойно своя град и своето училище.

На Вас учители, пожелавам спокойни и плодотворни дни през учебната 2018/2019 година. Нека все така, с търпение и мъдрост да възпитавате онези ценности, без които нашето общество не би могло да реализира своите най- ярки надежди за бъдещето!

На Вас родители, пожелавам Вашите деца да Ви радват със своите ежедневни успехи и да споделят с Вас своите победи по пътя на знанието.

Честит първи учебен ден и на добър час!


НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР


Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017