Новини от община Несебър

НЕСЕБЪР ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА MILAN ACADEMY JUNIOR CAMP

Несебър ще бъде домакин на престижна детска футболна школа Milan Academy Junior Camp Bulgaria в дните от 6-ти до 11-ти август. Тренировките ще се провеждат в новата модерна база на ОФК „Несебър“. Milan Academy Junior Camp е част от глобалната инициатива на най-титулования отбор през последните 50 години за развитие на деца таланти по целия свят.

Записването за лагера може да се осъществи през следния сайт:http://www.milanacademyjuniorcamp.bg/register/

По време на школата всяко дете ще усети атмосферата и магията на един от най-успешните футболни клубове в света. Ще се почувства неразделна част от A.C. Milan под прякото ръководството на сертифицирани италиански треньори, дошли директно от академията на „Милан“, които ще бъдат подпомогнати и от свои български колеги – доказани професионалисти. Децата ще имат възможност освен да създадат нови контакти и приятелства и да изживеят една незабравима седмица.

Италианските специалисти, които ще водят тренировките по време на Кампа, ще изберат най-добрите деца, които като награда ще имат възможността да усетят на живо магията на „росонерите“ като станат част от заключителния едноименен Milan Junior Camp Day в Милано, Италия, посетят Casa Milan, гледат на живо мач на стадион „Сан Сиро“ и дори лично да се срещнат с някои от футболистите от първия състав на отбора.


Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017