Новини от община Несебър

Поздрав от кмета на Несебър по повод празника на град Свети Влас - 2 май


Уважаеми жители на Свети Влас,

За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по случай празника на града Ви - 2 май! Едно от най-живописните курортни селища на територията на Община Несебър – Свети Влас, е туристическа дестинация с добре изградена социална, образователна и техническа инфраструктура. За поддържане визията на града и създаване на добри условия за живот на Вас, местните жители, и за всички туристи, които посрещате, както и до сега, Община Несебър ще продължи да влага сили и средства.

През последните години в Свети Влас изградихме многофункционална сграда,здравна къща, алея на занаятите, разширихме детската градина, ремонтирахме сградите на кметството и училището, извърши се ремонт и рехабилитация на уличното осветление, на тротоари и бордюри, осъществи се и разширение на пътя Свети Влас – Слънчев бряг. Грижата за града продължава и през тази година, когато започнахме изграждането на градския стадион, един дългоочакван от Вас спортен обект.

След всичко казано до тук искам да подчертая, че Общинска администрация ще продължи да работи за създаване на максимално добри градски условия и за развитие потенциала на курортното селище.

Уважаеми жители на Свети Влас, в този празничен ден Ви пожелавам здраве, благоденствие и успешен летен сезон!


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Николай Димитров
Кмет на Община Несебър


Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017