Новини от община Несебър

До Директора, учителите,служителите и учениците
на ПГТ “Иван Вазов” - Слънчев бряг

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС


Уважаеми г-н Станелов,
Уважаеми учители и служители,
Скъпи ученици,

Приемете най-сърдечните ми поздрави по случай 50-годишнината от основаването на ПГТ „Иван Вазов”, първоприемник на СПТУ.

Неслучайно всички прояви по случай бележитата годишнина са израз на приемствеността и доказателство,че историята на училището е свързано с традицията и възрожденските идеи на патрона Иван Вазов.

Неговото настояще и бъдеще се гради на желанието и усилията на ръководството на училището и педагозите, работещи в него, да съхранят духа на основателите и първите учители и да го превърнат в съвременен образователен център - място, където учащите могат да получат знания и умения, които ще им позволят да правят самостоятелен и верен избор за своята бъдеща реализация в средното и висше образование и в последващия непрекъснат процес на усъвършенстване. За тези свои усилия всички, които са свързали живота си с ПГТ “Иван Вазов”, са заслужили всеобщата признателност на несебърската общественост.

Пожелавам Ви здраве и сили, за да реализирате целите, които сте си поставили! В това отношение може да разчитате и на безрезервната подкрепа на Община Несебър. Пожелавам Ви и занапред да запазите оня дух, благодарение на който ПГТ „Иван Вазов” просъществува вече 50 години!


ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Николай Димитров
Кмет на Община Несебър


Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017