Архив новини Община Несебър

Поздрав от кмета на Несебър Николай Димитров по повод Международния ден на хората с увреждания – 3 декември

Уважаеми дами и господа,

За мен е чест да Ви поздравя от мое име и от името на Общинска администрация по случай Международния ден на хората с увреждания – 3 декември!

Днес ние се присъединяваме към честването на този празник с уважение пред хората, които ежедневно, с воля и кураж, отстояват правото си на личностна изява и на достоен живот. Възхищавам се от волята и желанието Ви да живеете достойно, да имате право на свободен избор и равни възможности за участие в живота на нашата община. Нека човеколюбието, добротата, нашето приятелство и подкрепа Ви съпътстват в трудните Ви делници.

И занапред ще продължим да бъдем отворени към решаването на проблемите на хората в неравностойно положение и ще оказваме подкрепа в осигуряването на социална защита, и в благородните Ви усилия за равностойно и пълноценно участие в обществения живот. Продължете с все така нестихваща сила и кураж да отстоявате себе си и мечтите си!

Позволете ми да Ви поздравя с настъпващите празници, да Ви пожелая весело посрещане на Рождество Христово и успешна 2018 година за Вас, за Вашите семейства, близки и приятели.

С уважение,
НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА НЕСЕБЪР

Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017