Архив новини Община Несебър

Кметът на Несебър и дистрикт гуверньорът на Ротари България обсъдиха предстоящи и бъдещи съвместни проекти

Публикувано от Пресцентър Община Несебър

Кметът на Община Несебър Николай Димитров и дистрикт гуверньорът на Ротари България – Емил Коцев, Дистрикт 2482, обсъдиха завършените и предстоящите съвместни проекти на местната структура на организацията и администрацията, както и нови възможности за партньорство. Срещата премина като разговор между приятели, обединени около каузата за служба на общността и проекти в обществена полза. Кметът запозна дистрикт гуверньорът на Ротари България с общинската политика в социалната област и образованието, както и с годишния културен календар на Несебър. Николай Димитров подчерта, че местната власт си партнира успешно с много обществени организации в различни проекти, сред които и Ротари клуб.

На срещата присъстваха още президентът Ротари клуб-Несебър Таня Узунова и членове на местната организация, които фокусираха вниманието върху предстоящото издаване и разпространяване с благородна цел на календар, една от съвместните родолюбиви инициатива, по които се работи в момента.

В хода на разговора бе изразено удовлетворение от синхрона и добрата комуникация между местната власт и Ротари клуб-Несебър, на което се дължат и добрите резултати от реализираните проекти. Срещата завърши с размяна на подаръци и от двете страни, както и със снимка за спомен.


Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017