Архив новини Община Несебър

С пъстър и емоционален спектакъл детската градина в Гюльовца отбеляза 30 години от своето създаване

Публикувано от Пресцентър Община Несебър

С пъстър и зареден с много емоции спектакъл детската градина в с. Гюльовца отбеляза 30 години от своето създаване. Концертът на възпитаниците на ЦДГ „Усмивка“, който продължи повече от час и зарадва родители и гости на тържеството, препълни читалището в населеното място.

Директорката на детската градина Елена Маркова разказа накратко историята на институцията. В словото си тя спомена и хората, вложили своите умения, професионализъм и любов през годините, за да възпитат децата и да развиват техния интелект и творческо мислене. „Вече 30 години нашият дом е пълен с щастливи и умни деца. А каква по-голяма радост от това да имаш пълен дом с игриви, щастливи и талантливи деца?“, зададе риторичен въпрос тя. Директорката бе категорична, че всички възпитаници на ЦДГ „Усмивка“ носят в сърцата си незабравими години, изпълнени с игри, приказки и музика.

По случай тридесетия рожден ден на детската градина кметът на Несебър г-н Николай Димитров изпрати поздравителен адрес, в който се казва: „Уважаеми учители и служители, в този празничен ден ние сме съпричастни към Вашата радост и Ви пожелаваме здраве и успехи в благородната мисия да възпитавате добри и щастливи деца.“ На децата кметът пожелава здраве и успешна предучилищна подготовка. „Гордейте се, че сте възпитаници на ЦДГ „Усмивка“ и на един екип с дългогодишен опит.“, завършва адресът.

От името на Общински съвет - Несебър, председателят му Румен Кулев, също не пропусна да поздрави колектива на детската градина, като пожеланието към всички от образователното заведение е „да продължите с ползотворната си работа и да издигане престижа на Вашата институция. …Адмирираме Вашата упоритост и всеотдайност и Ви пожелаваме занапред все така успешно да се справяте с отговорната си задача.“

Рожденият ден на детската градина уважиха кметът на с. Гюльовца Жельо Желев, общинският съветник Демир Петров, представители на община Несебър, сред които Яна Христова, началник-отдел „Образование”, Красимира Мандулева, началник-отдел „Екология“, директори на детски градини и др.


Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017