Архив новини Община Несебър

Вие се намирате в архив новини.
За да отворите желаната новина, Ви молим, да използвате връзката под новината прочети още>>!
Връзката на снимката и заглавието не е валидна!

ЛЮБОПИТНИ ФАКТИ ОТ ФЕСТИВАЛА “ВЛЮБЕНИ В НЕСЕБЪР ”


2013 година
Голямата награда за най-активно участие събитията на фестивала – уикенд за 2-ма на 15 август в Стария Несебър печелят годеници от Българово, които наскоро след това са сключили брак, а днес се радват на първата си мъжка рожба – Йордан, на 1 месец.Възрастна двойка от Несебър печели за награда празнична украса и организиране на семейно тържество от парти агнеция. Наградата, предоставена от сватбена агенция, също е спечелена от семейство от Несебър.

В състезанието за фотография във Фейсбук “Сватбата на моите родители” печели дама от Велико Търново със снимка на сватбата на родителите й, състояла се на 17 юни 1945 г. в църква в гр. Павликени. Любопитна подробност около венчавката е, че булото на младоженката е било 12 метра дълго, което за онова време е било рекорд за павликенчани.  Наградата e луксозна книга с фотоси от Несебър.Стотици любовни желания са написани върху хартиени сърца, подредени в арт-композиция на фестивала

2014 година
Участие са взели 81 двойки от София, Варна, Перник, Ямбол, Сливен, Бургас, Несебър, Равда, Ахелой, Кошарица и др.

Голямата награда „Фотосесия на нашата любов в Несебър“, осигурена с подкрепата на Национална Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видеооператори, спечелиха двойка влюбени тийнейджъри от Несебър.

Тортеното състезание “Сладкото изкушение”– 1 кг белгийски шоколад и ваучер за 10% отстъпка за 1 година от сладкарска верига – спечели двойка от Варна.Най-романтичната награда получи двойката, изявила се в танците на бала, а именно – собствена любовна пейка в парка на Несебър с имената на двамата влюбени – тя от Несебър, той от Асеновград, които само преди 3 месеца бяха сключили брак в Несебър.

Във фото-конкурс „Моята прекрасна сватба в Несебър”, проведен във Фейсбук, двойка от Русия спечели оригинална картина – масло с несебърски къщи на именития несебърски художник Радослав Ралев. Тяхната снимка събра 1107 харесвания. Сватбеният им ден е бил на 31.08.2013 в Несебър.
Публикувано на 10.02.2015 от Пресцентър Община Несебър

10Фев2015
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017