Архив новини Община Несебър

Вие се намирате в архив новини.
За да отворите желаната новина, Ви молим, да използвате връзката под новината прочети още>>!
Връзката на снимката и заглавието не е валидна!

ПРОВЕДОХА СЕ СРЕЩИТЕ ПО ВОЛЕЙБОЛ ОТ ОБЩИНСКИЯ ЕТАП НА УЧЕНИЧЕСКИТЕ СПОРТНИ ИГРИ


На 7-ми февруари т.г. се проведе турнирът по волейбол от февруарския кръг на общинския етап на ученическите спортни игри за учебната 2014/2015 година. Надпреварата между училищните волейболни отбори се проведе във физкултурния салон на СОУ „Любен Каравелов” – град Несебър. В оспорваната борба за първото място и честта да представляват община Несебър в областния етап на игрите, се включиха 11 отбора от 6 училища в общината – общо 116 ученика. Организатор на игрите, в които участват отбори от общинските училища, е Общински детски комплекс – Несебър. Ученическите спортни игри, както и правилата за провеждането им, се утвърждават за всяка учебна година със заповед на Министъра на образованието, младежта и науката. Според правилата, училищните отбори, класирани на първите места в състезанията от общинския етап, представят общината в състезанията от областния етап на ученическите игри.
Класираните на първо място отбори в различните възрастови групи, които ще представят община Несебър в областния кръг на игрите по волейбол, са следните:
Момичета V – VІІ клас – СОУ „Любен Каравелов” – град Несебър
Момчета V – VІІ клас - ОУ „Св.Св. Кирил и Методий” – град Свети Влас
Девойки VІІІ – Х клас - СОУ „Любен Каравелов” – град Несебър
Юноши VІІІ – Х клас - СОУ „Любен Каравелов” – град Несебър
Юноши ХІ – ХІІ клас - СОУ „Любен Каравелов” – град Несебър
Девойки ХІ – ХІІ клас - СОУ „Любен Каравелов” – град Несебър
Последните състезания от общинския етап на игрите между училищните отбори в община Несебър – по бадминтон, ще се проведат на 13-ти февруари т.г. (петък) от 13:30 часа. Домакини на надпреварата са ОУ «Св.Св. Кирил и Методий» - град Свети Влас и ОУ «Св.Св. Кирил и Методий» - село Равда. Участие в състезанието са заявили 13 отбора от 5 училища в община Несебър.
Публикувано на 09.02.2015 от Пресцентър Община Несебър

09Фев2015
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017