Архив новини Община Несебър

Вие се намирате в архив новини.
За да отворите желаната новина, Ви молим, да използвате връзката под новината прочети още>>!
Връзката на снимката и заглавието не е валидна!

ПОКАНА


Община Несебър кани жителите и гостите на града на постановката „Спасителят“ от Валентин Балабанов, която ще бъде представена в читалище „Яна Лъскова“ на 30 октомври, четвъртък от 13 часа. Входът е свободен. Спектакълът е на Театрална формация „Улична банда”, съвместно с „Дом на културата на транспортните работници” – София. Постановката е създадена съвместно с Националния център по наркомании и е подпомогнат от “Балканфарма” ЕООД. Режисьор е Кирил Каменов, сценографията е поверена на Любомир Бобаров, Михаил Шишков е направил музикалното оформление, а консултант е д-р Стефан Стойчев. Участват артистите: Ивайло Захариев ( познат от култовия сериал „Под прикритие“), Вера Среброва (“На всеки километър”, “Записки по българските въстания”) , Сребрина Христофорова и Валентин Балабанов.

Историята: Една човешка драма, породена от безпътицата на живота, тласнала тийнейджърката Нели в бездната на свят залят от наркотици. Омагьосаният кръг, в който е въвлечена ( зависимаст – насилие – проституция - дрога ), създаден от наркопласьора Стив, е довел героинята до деградация и пълна апатия към живота.
Ще успее ли да се измъкне от измамния, изпълнен със сенки свят на наркоманите? Дали любовта и истинското приятелство на Спас ще се окажат спасението, за което тя няма сили? Или ще остане там, в капана, в който сама е попаднала?Дали ще има воля и сила да се измъкне, или ще стигне до фаталния край?

Отговорите на тези въпроси ще намерите в спектакъла, който е написан преди близо 15 г. от актьора Валентин Балабанов и е игран на много сцени. Сега Ивайло Захариев добавя ново от себе си - след финала на „Спасителят“ , той ще остане още час на сцената, за да разговаря с публиката.
Публикувано на 29.10.2014 от Пресцентър Община Несебър

29Окт2014
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017