Архив новини Община Несебър

Кметът на Община Несебър Николай Димитров посети град Обзор


Там присъства на общоградско събрание, на което кмета на града Христо Янев се отчете за свършеното през 2013

След среща с жителите на Стария Несебър и Равда, кметът на община Несебър участва и в общоградското събрание в Обзор. След синтезирания отчет на кмета Христо Янев за постигнатото в различните сфери, последваха въпроси от присъстващите. Създаде се диалогична атмосфера, в която се включи и несебърският кмет.

Във фокуса на получилия се диалог бяха темите за съвместните грижи и усилия на общинското и градското ръководство по изграждане на инфраструктурата на Обзор и прилежащите селища, изпълнението на строителната програма, създаването и поддържането на зелени площи, подобряването на урбанистичната и околната среда, инвестиционното планиране и кандидатстване за средства по оперативни европрограми, развитието на туристическия, респективно културния туризъм, здравеопазването, спорта и образованието, сигурността и обществения ред, паркирането и трудовата заетост.

Пред присъстващите на събранието кметът Николай Димитров заяви, че както през първия си мандат, така и понастоящем, не дели кметовете на съставните селища на наши и ваши, не гледа на тях като партийно оцветени, а на такива, които работейки за решаване на проблемите на съответното населено място, допринасят и за развитието на общината като цяло. В това отношение той изрази удовлетвореност от свършеното през годината от обзорското кметство и потвърди подкрепата си за бъдещите начинания, които изискват единодействие за реализирането си и от общинската администрация и от местния орган за самоуправление какъвто е Общинският съвет. Преди събранието Николай Димитров посети и Клуба на пенсионера, където разговаря с хора от третата възраст.

Посещението в Обзор е част от обиколката му на съставните селища за непосредствен диалог с жителите на общината, за запознаване с проблемите на място и тяхното разрешаване за подобряване условията на труд и живот.
.
Публикувано 17 Dec 2013 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017