Архив новини Община Несебър

ПОКАНА


Уважаеми съграждани,

в дните от 1 до 3 ноември ще се проведе Празник на рибата - „Есенни пасажи“ на Морска гара. Очакваме в Несебър да дойдат гости от цялата страна, за да се присъединят към нашия празник.

Призовавам всички собственици на лодки и корабчета да се включат в програмата на Фестивала като предоставят възможност, срещу заплащане, гостите и жителите на града на 1, 2 и 3 ноември да си направят разходка или да излязат на риболов с лодка или корабче в морето.

Призоваваме и всички собственици на ресторанти, също да се присъединят към празника с изнесени кулинарни щандове в парка на Морска гара, където да предлагат своите рибни специалитети и кулинарни изкушения, напитки и майсторски съвети на присъстващите.

За да бъдете част от Празник на рибата „Есенни пасажи“ моля обадете се на телефон 0896 607 580, за да дадете името на Вашия кораб, лодка или ресторант и телефон за връзка.

Уточнение:
За ресторантите записванията стават по реда на обаждането.
В рекламните материали на събитието ще бъдат включени контакти на корабчетата и лодките (име и телефон) за записвания.Николай Димитров

Очаквайте скоро повече за програмата и мероприятията в рамките на фестивала!
За актуална информация посетете www.nessebarinfo.comили официалната Фейсбук страница на събитието: facebook.com/ShareNessebar.
Публикувано 23 Oct 2013 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017