Архив новини Община Несебър

Благодарение на Ръководството на община Несебър в МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР – „МЕСЕМВРИЯ” специално за местното население са организирани:


БЕЗПЛАТНИ Прегледи, Диагностика, Консултация, Лечение, Физиотерапия, Рехабилитация по вътрешни болести, бъбречни болести, нефрология и др. от ЛЕКАРСКИ ЕКИП, ръководен лично от проф. д-р Цветан Димитров ДМН - завършил с пълно отличие медицина, световно известен български учен със специалности „Вътрешни болести” и „Бъбречни болести”. Най-успешният нефролог, с дългогодишен стаж, изключителен комплексен клиницист, интернист и диагностик – водещ в България, с множество успешно излекувани болни, благодарение на точни диагнози и правилно лечение. Още през 1970 г. внедрява редица нови методи на диагностика и лечение, между които: реновазография, бъбречна биопсия, перитониална диализа, преднизолонов тест и редица други. През 1980 г. обединява хемодиализните центрове с нефрологичните диспансери и нефрологичните сектори към вътрешните отделения в Окръжните болници в едно звено – „Нефрологични центрове” и така създава структурата на нефрологичната помощ в България. През същата година е избран за Републикански консултант по нефрология. Проф. д-р Цветан Димитров е член на Съюза на научните работници в България и Нюйоркската Академия в САЩ. Има над 300 научни труда, публикувани на английски, немски, руски и български езици, 23 изобретения и рационализации, написал е над 10 монографии – самостоятелно и в съавторство. Той е съавтор на деветото откритие в България със световно значение, с помощта на което са спасени милиони хора по света, вписан в „Златната книга” на откривателите.

С помощта на ръководството на община Несебър и СБР Несебър за първото полугодие на настоящата година стотици граждани на общината са получили безплатни прегледи, диагностика, консултации, лечение, физиотерапия и рехабилитация лично от проф. д-р Цветан Димитров и неговия екип.
По-добре еднократен профилактичен преглед, отколкото многократни прегледи и продължително лечение при заболяване

Тази инициатива на общината продължава и всеки постъпил пациент, жител на Община Несебър, ще бъде обезпечен с необходимите БЕЗПЛАТНИ преглед, консултации и терапевтични грижи за основното му заболяване, усложненията на същото и съпътстващите други заболявания.

Информация и записвания: тел./факс: +359 554 30123, GSM: 0876 204055, 0876 987986;
Адрес: гр. Несебър, ул. Хан Крум” 31; e-mail: sbr_nessebar@abv.bg.
Публикувано 12 Aug 2013 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017