Архив новини Община Несебър

„НА ПЪРЗАЛКАТА” - БЛЯСКАВ СПЕКТАКЪЛ НА ДЕЦАТА ОТ ОБЩИНСКИ ДЕТСКИ КОМПЛЕКС


С празнично настроение и радост премина спектакъла на Общински детски комплекс – Несебър -„На пързалката”. Изпълненията на малките певци от Вокална група „Морски звездички” с ръководител Димитър Йорданов и балерините от групата за класически балет с ръководител Добринка Бахова напълниха сърцата на всички с умиление и гордост. С изпълнение на танц хип-хоп дебютира ТК „Фантазия”. С много обич, трепет и вълнение малките артисти изразиха своите чувства към най-близките си хора – майки, татковци, роднини и заедно с тях се радваха на снега и пързалката.
Таланта на децата, сърдечната обстановка , красивата сцена, бляскавите костюми и пожеланията за здраве и благоденствие създадоха приказна и вълшебна атмосфера в залата. Трудът на организаторите бе възнаграден от радостта в очите на децата и благодарността на родителите.
Домакините от читалище „Яна Лъскова”поднесоха цветя и пожелания за много успехи. Мима Петрова – директор на Общински детски комплекс поздрави децата и родители за успехите на съставите през 2012 г. и пожела приказната магия на коледа , да ни направи по-добри и да ни донесе здраве и успехи през 2013 г. Децата получиха подаръци от своите ръководители и Община Несебър.

Екип:

Добринка Бахова – хореограф на Школата по класически балет и на танцов клуб „Фантазия”
Димитър Йорданов – музикален педагог на Вокална група „Морски звездички”
Михаела Георгиева – учител и художник
Инженер Галина Иванова- ръководител на клуб „Компютър”
Руска Димова – ръководител на Дискусионен клуб
Ваня Митева –ръководител на група по краезнание
Валя Пеева –ръководител на групи по изобразително изкуство
на Ирина Дубровина, която помогна за подготовката на танца хип-хоп
на Андон Ненов и Тодор Атанасов , които заедно с Михаела Георгиева направиха красив празника на Генко Генов – звукорежисьор и на очарователната водеща Неделина Керчева


.
Публикувано 19 Dec 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017