Архив новини Община Несебър

Среща на кмета на община Несебър с общественици на Обзор


На 11. декември 2012г. в многофункционалната зала на град Обзор се проведе среща - разговор между кмета на община Несебър г-н Николай Димитров и членове на обществения съвет на Обзор. На срещата присъства и началникът на отдел „Общинска собственост” в община Несебър г-жа Узунова.

„Община Несебър не е богата община, но е финансово стабилна.” заяви Николай Димитров и увери гражданите, присъстващи на срещата, че в общината се изпълняват проекти в посока подобряване на инфрастуркурната среда, провежда се политика със социална насоченост и приоритетно се работи за осигуряване на средства по оперативни програми.

Г-н Димитров отговори на поставени му въпроси и коментира важни предстоящи инфраструктурни проекти, касаещи град Обзор. Обсъдена беше процедурата за предаване на Пречиствателна станция за отпадни води Обзор – Бяла на ВиК Бургас, подмяната на водопровода на ул.”Васил Левски”, статута на наемателите и санирането на общинския блок, стартираната процедура от Министерството на отбраната за предоставяне за безвъзмездно ползване от Народно читалище „Изгрев” на сградата, в която в момента се помещава библиотеката на читалището и за която години наред се заплаща наем на МО, и други важни за малкото черноморско градче теми.
.
Публикувано 13 Dec 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017