Архив новини Община Несебър

Кметът Николай Димитров пoчете пенсионерите в община Несебър на 1 октомври, като потвърди поетите към тях ангажименти


Макар че се намира в отпуска, кметът Несебър Николай Димитров,се постара да уважи поканите да присъства на празненствата по случай Международния ден на хората от третата възраст в община Несебър.

Честванията бяха организирани във всеки един от 14-те пенсионерски клуба, където кметът бе посрещнат изключително радушно.Заедно с приветствията и поздравленията г-н Димитров потвърди пред празнуващите,че общинското ръководство,както винаги досега,така и занапред,ще се стреми да създава още по-добри условия и база за развитие на пенсионерските клубове.Той изрази увереност,че клубната база ще се превърне в притегателен център за разнообразен живот на хората от третата възраст.

Като потвърждение за водената ангажирана социална политика г-н Димитров информира,че именно от 1 октомври отново,за четвърта поредна година,започва предлагането на социалната услуга „Обществена трапезария” като това ще продължи до края на м.април 2013 г.

Обществената трапезария предлага безплатна топла храна за обяд на 45 жители на общината,най-вече възрастни хора в затруднено социално и физическо положение,отговарящи на необходимите условия.
.
Публикувано 01 Oct 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017