Архив новини Община Несебър

Малките „Мис и Мистър Планета” гостуваха в Несебър


Секретарят на общината Стойко Стоянов посрещна участниците в Международния конкурс за красота и таланти ”Литъл Мис и Мистър Планет”. Това е поредното голямо детско събитие, което се провежда на територията на морската община. В конкурса участват 30 деца от различни краища на света като тяхната възраст е от 4 до 16 год.

Децата, дошли специално за конкурса от хиляди километри, са от над 10 страни, сред които Русия, Венецуела, Македония, Украйна,Република Ингушетия, Татарстан, Северна Африка и Бразилия. Малко преди разходката из забележителностите на града на ЮНЕСКО, претендентите за титлата получиха подаръци от ръководството на община Несебър. Децата върнаха жеста, като всяко едно от тях поднесе специален сувенир, характерен за страна, която представлява. Секретарят на общината пожела на участниците в конкурса успех, нови приятелства и незабравими моменти в Несебър. След това децата се потопиха в атмосферата и неустоимия чар на града на ЮНЕСКО.

Конкурсът “Литъл Мис и Мистър Планет" се провежда за седми пореден път и е проект на Модна агенция „Интерсаунд”една от лидерите на българския моден пазар..
Публикувано 22 Jun 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017