Архив новини Община Несебър

Поздрав от кмета Николай Димитров към всички абитуриенти от Община Несебър:


Уважаеми абитуриенти,

Ето, че дойде един от най-дългоочакваните дни за вас – денят на вашия бал! Денят, който съм сигурен, че ще остане в сърцата ви, като един красив и незабравим спомен.

Да се наречеш абитуриент е гордост, защото всеки един от Вас е стигнал до тук и е извървял първата важна пътека от живота си. До сега, Вашето училище беше мястото, където се учихте на знания, на дисциплина, на отговорност, но също така и мястото, където срещнахте много истински приятели, мястото в което израснахте и имахте възможност да помислите за бъдещето.

Сигурен съм, че повече от вас с нетърпение са бързали да стигнат до този ден, но не забравяйте, че именно абитуриентският бал слага края на стария и отваря пътя към новия Ви живот. Живот, в който все по-често ще ви се налага да взимате важни решения и да предприемате стъпки, които биха могли да го променят. Нека тези решения бъдат водени от значимите неща, които сте научили в училище и от безценните съвети на Вашите учители.

Скъпи абитуриенти, пожелавам Ви от днешния ден нататък, животът Ви да бъде точно такъв, какъвто сте си го представяли през дванадесетте години в училище. Бъдете здрави, бъдете целеустремени и заредени с положителни мисли. Имайте смелостта да мечтаете и куража да сбъднете мечтите си.

Честит празник!

Николай Димитров
Кмет на Община Несебър


.
Публикувано 22 May 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017