Архив новини Община Несебър

ПОЧИСТИХМЕ ЗАЕДНО ОБЩИНА НЕСЕБЪР


Стана добра традиция, всяка пролет, преди началото на летния сезон, служителите на Община Несебър да се включват активно в почистването на града и околните населени места. За поредна година община Несебър показа своето отношение и грижа към околната среда и опазването й, като организира инициативата „Да почистим заедно Община Несебър”. Служители от Администрацията излязоха в съботния ден, за да почистят улиците и зелените площи в общината и да направят родното си място още по-привлекателно.

В Несебър се сформираха няколко бригади от общински служители, като по този начин бяха обходени и почистени всички райони в старата и новата част на града. В инициативата се включиха и всички съставни селища.

С тази екологична кампания, за пореден път, Общинска администрация показа стремежа си, цялата Община да изглежда като истинска цветна градина, служеща за пример и подражание и допринасяща за положителния имидж пред световния туристически пазар и пред хилядите туристи, които ще я посетят през идните месеци.

Община Несебър благодари и на всички граждани, които се включиха в инициативата и почистиха пред домовете си и между блоковите пространства.

ГАЛЕРИЯ СНИМКИ

.
Публикувано 23 Apr 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017