Архив новини Община Несебър

ДА ПОЧИСТИМ ЗАЕДНО ОБЩИНА НЕСЕБЪРНа 21 април 2012г. от 08:00ч. за поредна година общинска администрация Несебър организира пролетно почистване на град Несебър и съставните селища на общината. Във връзка с продължаване на инициативата „Аз обичам зелен Несебър” общинска администрация призовава всички граждани, живущи и работещи на територията на община Несебър, да се включат в пролетното почистване.

Нека всички вземем участие в кампанията, да почистим районите на домовете ни, улиците, сградите, плажната ивица. Нека покажем, че обичаме нашата община и че съзнателно се стремим тя да изглежда като истинска цветна градина, служеща за пример и подражание. Надграждайки положителната екологична оцека всички ние, включвайки се в инициативата, ще допринесем за по-добрия имидж на общината пред световния туристически пазар и ще покажем, че сме достойни да съхраним и опазим безценните културно-исторически паметници, които сме наследили и сред които имаме честта да живеем и работим.

За събраните отпадъци ще се погрижат служителите на БКС, които ще обхождат районите със специализирани машини. Призоваваме участниците в кампанията да изхвърлят събраните отпадъци в контейнерите за смет, или да ги оставят на видими и лесно достижими за служителите на БКС места.

Кметът на община Несебър г-н Николай Димитров и общинска администрация – Несебър предварително благодарят на всички, които ще се включат в екологичната кампания!
.
Публикувано 20 Apr 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017