Архив новини Община Несебър

НОВ РЕНТГЕНОВ АПАРАТ В „МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР Д-Р ПЕЕВ”


Стана добра традиция, всяка година преди началото на летния сезон „Медицински център д-р Пеев”, да представя по една нова придобивка за своите пациенти.

Миналата година, новата придобивка за поликлиниката беше ултразвуков апарат, а от тази, медицинският център вече може да се похвали с нов рентгенов апарат. Съоръжението е дарение от проф. Георги Георгиев, който живее и практикува в Берлин, но през годините е направил за България множество дарения.

На официалното откриване на новия уред днес, в навечерието на международния ден на здравния работник, управителя на здравното заведение, д-р Петко Илиев съобщи, че специално за хората от Община Несебър, с нарушен здравно-осигурителен статус, ще бъдат извършени безплатни рентгенови прегледи.

От името на кмета Николай Димитров, директорът на дирекция „Здравеопазване и социална политика”, Красимира Тодорова, поздрави целия екип на Медицинския център с новата придобивка и използва случая, за да поздрави всички здравни работници с утрешния им празник.

В края на официалното представяне на новия рентгенов апарат, възпитаниците на Обединена общинска школа по изкуствата, гр. Несебър, поздравиха всички присъстващи с народни песни и танци.


.
Публикувано 06 Apr 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017