Архив новини Община Несебър

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

ДО
Директора,
колектива и учениците на
на СОУ “Любен Каравелов”
Град Несебър

Уважаема г-жо Директор,
Искам по случай 130-годишнината от основаването на първото българско училище в Несебър чрез Вас да поздравя всички,които работят и се учат в СОУ “Любен Каравелов”,настоящият приемник на първото несебърско школо.
От край време празникът на едно училище се превръща в личен празник на всеки,който по един или друг начин се е докоснал до нещо,свързано с него.
Днес ние празнуваме празника на училището,но това не е само училищен празник,а празник на всички,които заедно са градили и продължават да градят своето училище,училището на децата си и техните деца.
Много думи,изразяващи високата оценка за работата на училището могат да бъдат изречени.Могат да бъдат изредени имената на всички директори и учители оставили част от своя жизнен и творчески път на това място.По-важно е обаче да се каже,че без това училище градът не би бил и няма да е същият.
СОУ «Любен Каравелов» е част от несебърската история,то е част от културно-образователната идентичност на Несебър.
Да му пожелаем да бъде силно,устойчиво,да развива несебърските таланти и да бъде неспокоен,но сигурен дом за учителите,изпълняващи достойно своята мисия-в настоящето и вбъдеще.

Честит празник!
Ваш Благой ФИЛИПОВ-
председател на Общинския съвет-Несебър


.
Публикувано 05 Apr 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017