Архив новини Община Несебър

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ-ГРАД НЕСЕБЪР


ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС
Честит празник, уважаеми лесовъди и горски служители и работници от Община Несебър! От името на Общинския съвет, и от мое име,ви поздравявавм по случай Националната седмица на гората 2-6 април.

Тази година тя се провежда под мотото „Горa за децата ни”,и от само себе си разбира,че празникъкт не е само за горските работници,а за всички, които обичат българската гора.

Несебърската гора,като част от българската гора,представлява общинско, национално,европейско и световно богатство.За да се множи това богатство обаче, за него трябва да се полагат постоянни грижи.Именно това правят горските служители и работници на тероторията на община Несебър. Благодарение на тях гората може да изпълнява своите икономически, социални и екологични функции.

Седмицата на гората е празник,но и още един повод да се замислим за опазването на гората,което трябва да бъде мисия не само за работещите в горския сектор,но и за всички жители на общината

Нека всички заедно с хората от управление “Общински гори,селско и горско стопанство” и Държавно горско стопанство-Несебър се грижим за гората така,че и занапред гордо за звучи Каравеловата песен „Хубава си, моя горо!”

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Благой ФИЛИПОВ-
председател на Общинския съвет-Несебър
.
Публикувано 03 Apr 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017