Архив новини Община Несебър

ПОРЕДНОТО БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО ПРИСТИГНА В ОБЩИНА НЕСЕБЪР
Както стана ясно миналата седмица, БЧК Несебър работи като кризисен център и с помощта на Община Несебър в лицето на кмета Николай Димитров, както и на Общински съвет Несебър, организацията помогна и продължава да помага, на много нуждаещи се жители с топли напитки, храна, дрехи и дърва за огрев. Благодарна от получената помощ, жителката на Несебър Станка Димитрова, изпрати писмо до градоначалника Николай Димитров, в което четем:

„Уважаеми господин Димитров,

Чрез Вас искам да благодаря на доброволците, работещи в Българския Червен Кръст – Несебър, които ми помогнаха, в тежки за мен и моето семейство моменти, с хранителни продукти и дърва за огрев. Непрестанното им угрижване е изключително полезно и приятно, както за мен, така и за много хора в града ни. Впечатлена съм от услугите, които предоставят на жителите в нашата община. Съпругът ми е пенсионер, а положението му е свързано с медицински нужди и парични разходи по тях. Получените помощи разбира се, осигуряват малка, но значителна част от нуждите на едно семейство, като нашето.

И Накрая, отново благодаря, както на доброволците, така и на Вас, с пожелание винаги да угрижвате и да помагате на нуждаещите се хора, живеещи в нашата община.”


.
Публикувано 08 Feb 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017