Архив новини Община Несебър

БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО
До Благой Филипов
Председател на ОбС – Несебър


Уважаеми г-н Филипов,

Ръководството на БЧК гр. Несебър в лицето на Руска Япаджиева, Виолета Георгиева, Калина Наумова и Нели Илиева, искрено благодари на общинските съветници Костадин Нищелков, Георги Георгиев и Пенко Пенчев за голямото съдействие, което ни оказаха, за да спасим от глад и студ много бедстващи хора през тези трудни дни на минусови температури.

Офиса на БЧК Несебър се превърна в кризисен център за топли напитки, топла храна и дрехи за много бедстващи хора. В този момент на помощ, тези съветници се отзоваха без ние да ги търсим, което прави чест и на Вас, защото в Общинския съвет са влезли хора с добри сърца, които откликват на нуждите на бедните и страдащи хора. Искаме да благодарим и на Вас г-н Филипов, че помагате на семейство с четири деца в Сл. бряг, останали без жилище, за да оцелее в тези трудни времена.

Изказваме огромната си благодарност и на кмета на Община Несебър г-н Николай Димитров, който е наш редовен дарител, както и на секретаря Стойко Стоянов. С тяхна помощ на 31.12.2011 г., ние посетихме 38 самотно живеещи и бедни семейства и ги зарадвахме с хранителни пакети.

С гордост искаме да Ви съобщим, че БЧК Несебър стана национален първенец за 2011 г. и като доброволческа организация от кабинета на г-жа Кристалина Георгиева от Брюксел беше изпратен журналист, който направи репортаж за милосърдната дейност, която ние вършим и този репортаж стана гордост за БЧК България.

Нека всички добри дела в Община Несебър се множат, защото нашия уникален град заслужава своите добри хора.01.02.2012 г.
С уважение: Ръководството на БЧК Несебър


Публикувано 06 Feb 2012 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017