Архив новини Община Несебър

БЛАГОДАРНОСТ КЪМ СЛУЖИТЕЛИ ОТ ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ НЕСЕБЪР
Началникът на отдел ТЗ „ГРАО” гр. Бургас, Светозар Зехирев, изказа благодарността си към служители от общинска Администрация Несебър, в писмо изпратено до кмета Николай Димитров. В него четем:

Уважаеми господин Димитров,

Искам да изкажа моята благодарност към работата, който извършиха през настоящата година колегите от „Гражданска регистрация и административно обслужване”, както за текущата ежедневна дейност, така и за изпълнението на допълнителните задачи, които им бяха поставени от „ГРАО”.
1. Своевременна актуализация на Национална база данни „Население”
2. Всички списъци, които им бяха изпратени от ГД „ГРАО”, касаещи коригиране на неточностите и непълноти по записаните лица, бяха обработени в необходимия срок.
3. Въвеждане на електронни актове за гражданско състояние от 2000 г. до сега. По закон тази задача трябваше да се извърши за срок от 5 години.
4. Основната роля, която имат по подготовката и провеждането на Изборите з Общински съветници и кметове и за Президент и вицепрезидент на Републиката.
Информацията от Националната база данни „Население” се ползва от много институции в Република България и затова е необходимо професионалното отношение към поддържането на тази система, което смятам, че колегите от „ГРАО” притежават.

Още един път искам да изкажа най-искрена благодарност и се надявам и за в бъдеще да запазим добри взаимоотношения и синхрон в работата.
На Вас пожелавам много здраве, лични и професионални успехи.

Публикувано 16 Dec 2011 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017