Архив новини Община Несебър

Несебърски талант- полуфиналист в конкурс на световна козметична компания


21 –годишната Симона ще се срещне със суперзвезди в Холивуд
Несебърският талант Симона Велкова е сред 25-те полуфиналистки от 19 страни, класирали се в трети кръг на AVON Voices –първият международен онлайн конкурс за певчески таланти на козметичен гигант. Симона е единствената българка, която ще продължи своето музикално пътешествие до Холивуд в средата на юли. Там тя ще запише своето финално видео за следващия етап от гласуването.
В Холивуд всички гласовити участнички ще се срещнат лично с някои от звездните съдии на конкурса, за да получат професионални напътствия, както и звездно преобразяване благодарение на козметичната компания, организатор на международното събитие.

Новите видеа ще бъдат публикувани на адрес: www.avonvoices.com на 22 юли, като всеки ще може да даде гласа си за талантливото българско момиче до 26 август.

Симона очарова онлайн публиката и експертното звездно жури с уникалните си глас, бленда и харизма, които демонстрира с изпълнението на песента “Holding Out for a Hero”.


Припомняме ви, че 21 – годишната Симона се е впуснала в музикалното предизвикателство, защото „това е уникален шанс за професионално развитие, за сигурни музикални успехи, много натрупан опит и емоции”. Тя е преминала първото сито от над 6000 видеоклипа от цял свят, стига до втори кръг на конкурса, като се състезава с още 99 участнички, сред които и 6 българки, а сега е сред 25-те, които ще се борят за оценката на публиката и звездното жури.

Финалът на състезанието е тази есен, като от 25-те участнички ще останат само 10 финалистки. Те ще пътуват до Ню Йорк, за да се срещнат със знаменитите съдии и да запишат химна на конкурса, създаден от Даян Уорън. Десетте дами ще дебютират на живо на 2 ноември по време на годишната гала вечер на фондацията за жени нa AVON в Ню Йорк. Тогава ще бъдат съобщени и имената на двете победителки в конкурса, една от които – представител на козметичната компания, а другата – избрана от широката аудитория. Те ще получат възможност да запишат свой собствен албум.
Финалистките ще бъдат избрани чрез онлайн гласуване и вот на експертното жури, чиито членове са лидери в музикалната индустрия: Фърги, шесткратен носител на „Грами”; Даян Уорън, легендарна авторка на песни; Наташа Бедингфилд, номинирана за „Грами” певица и авторка на песни; Лея Салонга, филипинска певица и актриса; Валерия, руска сензация; Делта Гудрем, австралийски „Изпълнител на десетилетието”; Шийла И., номиниран за „Грами” артист-перкусионист; Дейвид Пак, носител на „Грами” певец, композитор и музикален продуцент; Ивет Сангало, най-известната бразилска поп-изпълнителка; и Мая, колумбийска певица.

Талантливата Симона Велкова неведнъж е трогвала с вдъхновените си изпълнения ценителите на певческото изкуство и любителите на хитове, утвърдили се с годините. Пожелаваме й да продължава да блести със същия плам и устрем към победата и на световните сцени.
Публикувано 04 Jul 2011 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017