Архив новини Община Несебър

Двa талантa от Несебър имат нужда от нашия вот в международен конкурс
Може да ги подкрепим днес до 12 часаПрипомняме ви, че две несебърски момичета с певчески талант се борят със 100 конкурентки от цял свят в конкурс на световноизвестна козметична компания. Едната е Симона Велкова, а другата надежда на града ни е Екатерина Иванова.
И двете вече са достигнали до 2-и кръг, но за да продължат нататък им трябват гласовете на техните съграждани и на приятелите на Несебър.
Конкурсът, в който те участват е на американската компания „Ейвън”. Козметичният гигант търси таланти за участие в уникален проект за вокално изпълнение на музика, състоящ се само от жени. Целта е да се открият подходящите дами, които да участват в един или няколко звукозаписни проекта и евентуално да участват като изпълнители индивидуално или като част от ансамбъл в различни събития, спонсорирани от компанията.

Всеки, който иска да подкрепи дарованията на Несебър със своя вот, трябва да спази следните лесни стъпки: (1.) Регистрирайте се в сайта. След като попълните информацията, която се изисква там, от avonvoices ще ви изпратят на електронния е-мейл линк, с който да (2.) активирате профила си в сайта. След като профилът е регистриран, можете да се гласувате за Симона Велкова и песента на Бони Тейлър „Holding Out For A Hero” или Екатерина Иванова и парчета Ain’t No Sunshine. Всеки, който подкрепи едно от двете момичета на този етап, може да (3.) гласувате за своята фаворитка с 18 гласа, което е максимума. (4.) Също може да добавите клипчето в „любими“, както и в социалните мрежи, което увеличава шанса на Симона и на Екатерина за полуфинала. Гласуването е еднократно, а времето вече е ограничено – до днес до 12 часа!

Симона се е впуснала в музикалното предизвикателство на американската компания, защото „това е уникален шанс за професионално развитие, за сигурни музикални успехи, много натрупан опит и емоции”. Тя е преминала първото сито от над 6000 видеоклипа от цял свят и стига до втори кръг на конкурса, като се състезава с още 99 участнички. Симона участва в конкурса на козметичната компания с песента „Holding Out For A Hero” на Бони Тейлър, като изпълнението й можете да видите тук:
http://www.avonvoices.com/bg/watch/6b94d46b67289de398b935955bcbb838

Катя е научила за конкурса от приятели. Един ден просто прави видеозаписа и го изпраща. Истински цени изпълнителите, които сами пишат музиката си. Затова и двете песни, с които участва в конкурса са близо до нейния вкус – свежи и млади. Катя е една от стоте, избрани сред 6000 желаещи да участват в уникалното състезание. Пее от малка. Носителка е на много национални призове от конкурси за изпълнители на забавна песен. Една от последните й награди е продуциране на песен от БНР. Била е солистка на несебърската ВИГ “Айсберг”, а сега пее с друга група в София, където тази година завършва графичен дизайн в НБУ. Можете да видите нейния клип на следния адрес:

http://www.avonvoices.com/bg/watch/fddcbcd2ed2a7abf99ad512eaec25915

Катя и Симона благодарят на всички свои съграждани и приятели, които ги подкрепят!

.
Публикувано 20 Jun 2011 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017