Архив новини Община Несебър

ЗАЕДНО ЗА НЕСЕБЪР
кметът на община Несебър Николай Димитров призова учениците от училищата в Несебър и Сл. Бряг да гласуват за родния си град

Днес децата на Несебър пяха и танцуваха на площад „Месамрия” в Стария град, с което призовавах всички свои връстнизи, жители, гисти и приятели на Несебър да гласуват в подкрепа на града, който да заеме достойно първото място в културната класация - 10 чудеса на България, организирана от в. Стандарт. На площада в старата част на Несебър, бяха поставени лаптопи с безжичен итнернет и всички деца, техните родители и присъстващите на концерта–призив, дадоха своя глас за Несебър.

По рано тази седмица, кметът на община Несебър Николай Димитров призова учениците от училищата в Несебър и Сл. Бряг да гласуват за родния си град, след което тази инициатива бе поета от инициативен комитет, свормиран от граждани, който организира и днешното събитие. Призив към присъстващите отново отправи градоначалникът Николай Димитров, директорката на СОУ „Любен Каравелов” Тодорка Желазкова, член на комитета, както и всички участници в концерта.

Всичко това, цялата организация и инициативата подета от Николай Димитров и продължена от гражданите, даде пример за това, как един град може да се обедини в една обща кауза и да даде всичко от себе си за постигането й.

Призив към присъстващите отново отправи градоначалникът Николай Димитров
Публикувано 12 Feb 2011 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by CuteNewsАрхив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017