Архив новини Община Несебър

Латино настроение на сцената на крайбрежния булевардБлагодарение на община Несебър, жители и гости на града получиха възможност – напълно безплатно, да се включат в импровизираното училище по латиноамерикански танци, да усетят тръпката на танца и да се забавляват на воля. Това отбеляза Никола Абрашев – треньор от Клуб по спортни танци „Несебър”, който заедно със своите колеги Теодор и Милена и с децата от Несебърския танцов клуб завладяха вниманието на събралото се пред сцената на северния крайбрежен булевард множество.

Под мотото „Танцът - начин на живот” премина поредния урок в училището на открито вчера следобед, като умело организираното от треньорите своеобразно образователно шоу даде възможност на желаещите да усвоят основните стъпки и движения на самба, ча-ча и джайв – най-популярните и атрактивни латиноамерикански танци. Освен това публиката се наслади и на професионалните изпълнения на детските танцови двойки от Клуб по спортни танци „Несебър”. Училището по танци достави много настроение, вълнение и емоции и се превърна в една истинска сцена на приятелството.

В края на шоуто треньорът Никола Абрашев благодари на община Несебър, на своите колеги и детските танцови двойки за този подарък – школата на открито, който за дълго ще остане в сърцата на жители и гости на Несебър.


.
Публикувана на 19 Aug 2010 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017