Архив новини Община Несебър

Игри на спортната площадка - всеки петък на август


За трети пореден път на спортната площадка на крайбрежния булевард деца и родители – живеещи или гостуващи в Несебър, участваха в игрите, организирани от община Несебър по линия на програмата „Синьо лято”, която стартира на първи юни. С много настроение малчуганите се включиха в игрите, а община Несебър ги изненада приятно с награди за активното им участие в инициативата.

Програмата е ориентирана към подрастващи на възраст от 6 до 12 години, които живеят или прекарват ваканцията си в Несебър. Организаторите припомниха, че целта на инициативата „Синьо лято” е да се осигури възможност на децата, през свободното от учебни занятия лятно време, за общи игри и спорт – чрез прояви на открито, в безопасна среда, като ще се работи и за развиване определи нагласи към здравословни и активни занимания през ваканцията. Спортната площадка на северния крайбрежен булевард на града е основното място на всички изяви в рамките на програмата.

Инициативата „Синьо лято” има за цел, с помощта на общинското ръководство, децата на Несебър да прекарат едно незабравимо и изпълнено с емоции, синьо лято. Затова и през месец август проявите и динамичните спортни занимания на крайбрежния булевард ще продължат – всеки петък – 6-и, 13-и, 20-и и 27-и август, от 19 часа.


.
Публикувана на 31 Jul 2010 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017