Архив новини Община Несебър

„Синьо лято” на спортната площадкаФутбол, бягане, волейбол, баскетбол, скачане на въже, народна топка, състезание с колела са част от желанията на децата на Несебър за спортни игри по време на лятната ваканция. Това е заключението, след като голяма част от участниците попълниха специална анкета с въпроси в съботния ден. Тогава на спортната площадка на крайбрежния булевард всеки малчуган, който искаше, можеше да се включи в игра на федербал, организирана в рамките на общинската инициатива „Синьо лято”.

Следващата проява по същата програма ще е на 16 юли –петък, когато отново приятни изненади и много положителни емоции ще очакват деца и родители, живеещи или дошли на лятна почивка в Несебър. Игрите и забавленията, които ще започнат от 19 часа на площадката на крайбрежния булевард, ще бъдат съобразени с посочените в съботната анкета желания на учениците.

Община Несебър кани всички децата, съмишленици на идеята да прекарват времето си през ваканцията на открито, да се присъединят към игрите и очаква подкрепа и съдействие от страна на родителите им.


.
Публикувана на 05 Jul 2010 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017