Архив новини Община Несебър

ГУНА ИВАНОВА ИЗНЕСЕ ПРАЗНИЧЕН КОНЦЕРТ В НЕСЕБЪР


Дни преди големия християнки празник Коледа, на 22 декември, сцената до пощата в Новия град беше огласена от още един концерт с български и македонски песни изпълнени от Гуна Иванова. Проявата бе специално подбрана за местната общност и подарена от община Несебър.

Преди изпълнението на известната българска изпълнителка, хорова формация „Българка” и хорова формация „Македонка”, подгряха същинската част на концерта, продължил повече от час и половина. Заедно с изпълненията на певицата, зрителите имаха възможност да се насладят и на прекрасните танци на танцова формация „Чинари”.

„Получи се една чудесна вечер с много песни и танци. Радващо е, че хората повярваха на нашата идея, че празниците преди коледа трябва да се случват именно така, на открито, защото само под открито небе посланията, които отправяме към Бог в предколедните нощи, ще бъдат чути. А и какво по-хубаво от това в предпразничните вечери да бъдем всички заедно обединени от радостта, която ни предоставя изкуството” – сподели заместник кмета по „Култура, образование и международно сътрудничество” Ели Кирилова.

Този вечер, отново на площада до пощата в Новия град, за всички меломани, концерт ще изнесе група „Акага”.
.
Публикувана на 23 Dec 2009 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017