Архив новини Община Несебър

„Несебър стар” за втори път спечели Коледния футобен турнир


След драматични и емоционални моменти, за втора поредна година отборът на „Несебър стар” спечели първото място в станалия вече традиционен Коледен футболен турнир в Несебър. На второ място се нареди тимът на „Его”, а трети остана „Релакс”. Проявата се организира от община Несебър със сътрудничеството на любители на футбола и се проведе в два поредни дни - събота и неделя.

Освен купите за първите три места, бяха раздадени също и индивидуални награди в следните категории: „Най-добър нападател”, „Най-добър вратар”, „Най-добър защитник”, „Най-полезен играч”. Георги Манолов, зам.- кмет по "Управление и проекти по еврофондове", благодари на всички участници за ентусиазма и играта им, въпреки неблагоприятните метереологични условия. Той обеща, че заради големият интерес от страна на участници и на зрители, ще се организира и Великденски футболен турнир.

По традиция наградният фонд от турнира отива за благотворителност, като тази година парите ще бъдат дадени за лечението на дете от Несебър. В Коледния футболен турнир взеха участие 10 отбора от различни населени места в община Несебър..
Публикувана на 22 Dec 2009 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017