Архив новини Община Несебър

ОЩЕ КОЛЕДНО НАСТРОЕНИЕ В НЕСЕБЪР


Община Несебър подари на своите граждани поредния голям предпразничен концерт. Вчера жителите и госите на града имаха вазможност на живо да се забавляват с песните на глемия български изпълнител Васил Найденов.

„Телефонна любов”, „Завръщане”, „Джули”, „Огън от любов” и „Като слънце в огледало”, бяха само част от хитовете на една от иконите на българската естрада, които от сърце забавляваха гостите в залата на читалище „Яна Лъскова” гр. Несебър. Васил Найденов не пропусна да изпее и песни, които са съвсем нови и са чувани от съвсем малко хора, една от които беше песента на Стефан Димитров – „Целувай ме дълго”, с която певецът пожела на всички присъстващи да се целуват и обичат много през идната година.

В края на концерта, при приповдигнато настроение и бурни аплодисменти, Васил Найденов получи много цветя, като един от букетите беше поднесен лично от зем. кмета по „Култура, образование и международно сътрудничество” – Ели Кирилова, която от името на община Несебър благодари на големия талант за празничното настроение и истинското забавление, което подари на всички присъстващи.

С това събитие не свършват празничните изненади в Несебър. За днешния ден община Несебър е подготвила още концерти за малки и големи. От 16.00ч.на сцената до пощата в Новия град всички деца ще имат възможност да посетят представленито „Сребърна Коледа”, специално организирано за тях, а малко по-късно от 18.00ч. на същото място, певицата Нелина ще зарадва жителите и гостите на Несебър с голям празничен концерт. До края на месеца, община Несебър е подготвила още много забавления и изненади, които ще откриете в клутурната програма..
Публикувана на 21 Dec 2009 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017