Архив новини Община Несебър

ДАРЕНИЕ ЗА ОБЩИНА НЕСЕБЪР


Днес в община Несебър, кметът Николай Димитров и изпълнителният директор на „КОХ-И-НОР Хемусмарк” АД г-н Стоянов, подписаха договор за дарение на канцеларски материали. Политика на фирмата е да прави такива жестове всяка година, като за тази са избрали община Несебър. Дарението за общината е едно от най-големите правени до сега. Според г-н Стоянов, фирмата е избрала именно нашата община заради три хилядната история на Несебър и това, че градът е под егидата на ЮНЕСКО, както е и град Чешки Крумов – където се намира централата на КОХ-И-НОР, а в близост до града са разположени и производствените заводи.

Изпълнителният директор на „КОХ-И-НОР Хемусмарк” АД, сподели и още една причина, дарението да бъде направено именно за община Несебър: „В лицето на г-н Димитров виждаме голямо европейско развитие и сме радостни, че в условията на криза, можем да предоставим на поверената му община, тези консумативи, които ще са от полза за всички”, каза г-н Стоянов.

В отговор г-н Димитров изказа благодарността си за това голямо дарение, което наистина е много полезно за общината в условията на криза. Той допълни, че консумативите ще бъдат разпределени по всички училища и общински учреждения. В заключение кметът изрази радостта си от доброто и ползотворно сътрудничество между община Несебър и „КОХ-И-НОР Хемусмарк” и допълни, че се надява добрите взаимоотношения да продължат и за в бъдеще.

Публикувана на 05 Oct 2009 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017