Архив новини Община Несебър

Деца пеят, играят и се забавляват с шоуто на Богдан Томов


Детско шоу с Богдан Томов забавлява малчугани, родители и гости в Несебър преди ден в амфитеатъра. След като събра 20-ина деца близо до сцената водещият започна да ги разпитва какви ученици са и дали са отличници, караше ги да си вдигат дясната ръка при отговор за отличен ученик и лявата…ако са двойкаджии. Провокативният му тон и заблуждаващата интонация предизвиква гори от ръце, които се извисяваха още преди да са чули децата въпроса. Естествено това доведе до недоразумения и така и не стана ясно на смеещата се публика кой е отличник и кой не е. След опознаващо начало и разчупване на обстановката Богдан Томов спечели доверието на децата и те му пригласяха още на първата песен, в която се пееше „От днес имам вече нови панталонки”.

Веднага след нея Богдан Томов, в ролята на учител, зададе въпрос, за чийто отговор подаряваше фризби. След песен-пауза въпросите продължиха докато не се стигна до игра, която безспорно спечели децата. Идеята бе да се надуват балони. Сред многобройните желаещи, водещият избра 5 деца, които обаче не само надуха, но и се наложи да спукат балоните и то като седнат върху тях. Естествено всички получиха награди за доброто си представяне. А публиката си достави доза свежо настроение и много усмивки.

„Има ли тук такива като мен, дето обичат да правят магарии? Да си вдигнат ръцете!” - беше друга провокация на водещият. Отново гора от ръце обгради Богдан Томов, който каза на децата, че ако бъде подкрепена от тях една песен за магарето, то ще им бъдат опростени старите магарии и те ще могат за в бъдеще да правят нови. Друга атрактивна игра, които привлече деца като с магнит на сцената бе въртене на обръч, в която участие взе и едно ентусиазирано момче. Към финала на шоуто вече всички малчугани пееха заедно с водещия, качени на сцената на амфитеатъра.
.
Публикувана на 13 Aug 2009 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017