Архив новини Община Несебър

ПОРЕДНО БЛАГОДАРСТВЕНО ПИСМО В ОБЩИНА НЕСЕБЪР


Преди ден в общината се получи поредното благодарствено писмо, адресирано до кмета на Несебър Николай Димитров. То е написано от Татяна Досева - директорка на Националния дворец на децата към Министерството на образованието и науката. Ето какво се казва в него:”Уважаеми г-н Димитров, всяка година град Несебър е домакин на изяви от Националния календар за извънучилищни дейности на Министерството на образованието и науката, основен изпълнител и координатор на който е Националният дворец на децата.

Изказваме своите благодарности на общинското ръководство, общинска администрация, ОДК – Несебър и лично на Вас за много добрата организация и чудесните условия, предоставени при провеждането през 2009 г. на Международния детски фестивал „Слънце-радост-красота”.

За пореден път фестивалът предизвика голям интерес сред деца, ученици, преподаватели и ръководители от цялата страна и чужбина.

Уверени сме в успешното реализиране и на други съвместни инициативи и в бъдещето на нашите добри партньорски взаимоотношения.

Надяваме се, че с общи усилия ще създадем подходящи условия за пълноценно развитие на младото поколение.”
.
Публикувана на 06 Aug 2009 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017