Архив новини Община Несебър

ДВЕ БЛАГОДАРСТВЕНИ ПИСМА В ОБЩИНАТА ЗА ДЕН
Днес община Несебър получи две благодарствени писма от управителя на софийската фирма „Персонал Консулт” ст.н.с.д-р Г.Попов и от гражданка на Несебър Мария Георгиева Терзиева, собственик на фирма за счетоводни услуги.

В първото писмо от г-н Попов се казва:

„Уважаеми господин Димитров,

Позволете ми да изкажа своята благодарност за проявената от Вас съпричастност към участниците в проведения семинар – практикум и посещението в дома за деца с умствена изостаналост в с.Кошарица, община Несебър. Вашите служители, Пенка Терзиева началник управление „Социални грижи и услуги” в община Несебър и Господин Митев, директор на дом за деца с умствена изостаналост в с. Кошарица, община Несебър, проявиха добри организаторски способности и всеотдайност, за да предложат на участниците постиженията на общината в социалния мениджмънт. Обмяната на опит и усвояването на добри практики от Вашата община са основанието за организирането и провеждането на този семинар – практикум в „Свети Влас”. Така изучаването на добрите идеи става причина и за постигането на добри резултати от всички.
Уважаеми господин Димитров, благодаря Ви още веднъж за проявената сърдечност и внимание и се надявам на дългогодишно ползотворно сътрудничество. „


Второто писмо е насочено до служителите във Фронт офис 1. В него се казва:

„Уважаема Община!

С това писмо искам да изкажа своята благодарност и уважението си към служителите във Фронт- офис 1.
При всяко мое посещение / а те са понякога много чести – имам недвижими имоти от наследство и фирма за счетоводни услуги / Антон Петров, Мария Дамянова, Румяна Иванова, Маргарита Иванова, Янита Вергова, Милена Станкова и Румяна Тодорова са много отзивчиви към мен. При необходима консултация винаги ми помагат и аз не се притеснявам, че няма да свърша задачите, за които съм дошла.
Най-искрени благодарности и на момичетата на касите и в двата офиса. Те са приветливи, любезни и дори, когато ми е необходима справка за мои и на клиентите задължения. Поощрявайте ги по възможност!Пожелавам на всички тях здраве, душевен мир, материално благополучие!

Старайте се да бъдете винаги усмихнати, тогава и клиентите Ви ще бъдат такива! Повярвайте ми- така е – знам го от личен опит!”.
Публикувана на 06 Jul 2009 от Пресцентър община Несебър
Content Management Powered by UTF-8 CuteNews

Архив новини по години:

2009 / 2010 / 2011 / 2012 / 2013 / 2014 / 2015 / 2016 / 2017